APAKAH KEBAIKAN OEM KEPADA USAHAWAN?

JIMAT KOS

  • Anda tidak perlu membuka kilang dan membeli mesin yang mahal untuk menghasilkan produk kosmetik yang bermutu tinggi. Kerana Borneo Rich Empire adalah sebuah kilang bertaraf GMP yang boleh menghasilkan produk dengan cepat dan berkualiti.

KEPAKARAN

  • Anda tidak semestinya mempunyai kepakaran yang tinggi dalam menghasilkan produk kosmetik. Kerana staf kami mempunyai pengalaman dan kepakaran serta teknologi terkini dalam menghasilkan produk bermutu tinggi.Oleh itu, tempoh pengeluaran produk lebih cepat dari proses formulasi sehingga pengeluaran, dalam tempoh dua bulan.

UJIAN MAKMAL

  • Anda tidak perlu risau pada keselamatan produk, kerana di kilang Borneo Rich Empire sentiasa menjalankan pengkajian dan pembangunan (R&D) serta pengujian tahap keberkesanan, kualiti dan keselamatan terhadap sesuatu produk yang dikeluarkan. Oleh itu, setiap produk yang dikeluarkan adalah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

EKONOMI

  • Kos pengeluaran produk permulaan agak rendah, dalam lingkungan RM 2,000.00 bergantung kepada jenis produk yang anda inginkan, kerana fasiliti serta teknologi yang kami gunakan membolehkan anda untuk terus kekal dan berdaya saing di pasaran.

FOKUS

  • Anda hanya perlu FOKUS pada pemasaran dan tidak perlu memerah otak bagi menghasilkan produk bermutu tinggi.